Forum tuningowe ekipy z okolic Gogolina i Krapkowic
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Siema wszystkim zaglądajacym!
Z powodu braku zajęcia pomyślałem że w naszym powiecie (Krapkowickim) przydał by się jakiś a'la klub tuningowy, a może bardziej samochodowy bo nikogo (kto nie robi syfu) nie wyrzucimy.
Nazywam się Damian, dla przyjaciół Paco. Mam nadzieję że parę osób tutaj dołączy i będzie mozna czasami zorganizować jakiegoś spota lub przejażdżkę
Auto to Fiat Bravo 1.6, powoli coś jest modyfikowane.
Przedstaw się, podaj miejscowość skąd jesteś, czym jeździsz, napisz coś o sobie
Siema. Jestem Patryk, mieszkam w Gogolinie. Pod domem stoi nieskończony jeszcze dziki Mk2
Pomysł z grupą dobry, bo te, które utworzyły się w naszej okolicy, niechętnie komunikują się z nowymi ludźmi, a powinno być zupełnie na odwrót
no dobrze mowisz tylko ze niby chetnych jest troche na jakas ekipe ale na forum 2 osoby... chyba zeby od jakies grupy na fb zaczac? Mi brakuje spotow raz w miesiacu chociaz, takich jak kiedys bylo Gogolin Racing Team i Street Of Race. Wtedy sie cos dzialo, a autka widac sa w okolicy
No siemankoo ) z tej strony Mateusz jestem również z Gogolina , jestem już po egzaminach więc trochę czasu teraz jest aby ogarnąć ekipę ). Mam stać w garażu polo 86c2f, powoli coś się tam przy nim grzebie.
Ostatnio edytowany przez grapcioo (2015-06-17 13:30:14)
elo elo Jestem Artur zamieszkały w walcach jak narazie kończę praktyki moje cacko to audi a4 b5 z 2000r. w przyszłości mam zamiar udoskonalić moje cztery pierścienie ale potrzebne są do tego grube hajsy
Siemanko jestem Piotrek mieszkam w Gogolinie, jezdze Polo Classic z 98r 1.4 benzyna ogoglnie to narazie auto stoi bo musze ogarnac pare spraw z nim ale mysle ze do miesiaca powinno wyjechac z garazu
Siemanko jestem Piotrek i mieszkam w Krapkowicach jeżdzę golfem MK1 z 81 r z sielnikiem 1,6d ( w tym miesiącu bedzie 1,6td) . Jestem chętny na jakies zloty i spoty tu w okolicy jakby co to piszcie
Na chwile obecna zapraszam na facebook, szukać Krapkowicka Strefa Samochodowa
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 674.52 kB (Maksimum: 776.56 kB) ]